8 Ocak 2007 Pazartesi

10 OCAK ÇAR. OKTAY HOCA YİNE YTÜ'DE: VADAAA! :) :)



YTÜ BEŞİKTAŞ YERLEŞKESİ

Merhaba Arkadaşlar,

Umarım herkes iyidir. Daha çok öğrencilerim için bir ileti yazacakken, yine 'paylaş' listemdeki sizlere de atayım dedim, ilgisini çeken olur diye.

Bu gün finalden çıktım, yine bizim kışlanın koridorlarında koşarken uzaktan Ömer Hoca'yı gördüm, vadaaa! dedim. Süper bir kimlik!:
http://www.mat. yildiz.edu. tr/atur/mat. php?file= doc/omergok. htm
Kendisi daha önce Oktay SİNANOĞLU ile Matemetiğin Haritası konferansını düzenlemişti:
http://aylinyavas. blogspot. com/2006/ 12/prof-dr- oktay-sinanolu- matematiin. html
Hem bir hatrını sormak, hem de geçmiş bayramını ve yeni yılını kutlamak üzere yanına gittim ki çok güzel bir organizasyondan haberim oldu :)

10 Ocak Çar. 19:30'da İşletme Kulubü'nün YILIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'ne Oktay Hoca da katılacakmış (Yer: ODİTORYUM-YTÜ BEŞİKTAŞ YERLEŞKESİ).

Geçen geldiğinde dersiniz olduğundan, çoğunuz katılamamıştınız. Ama bunu kaçırmayınız! Şimdi cuma finaliniz olduğunu söylediğinizi duyabiliyorum. Dokuz gün tatil vardı: Çok rahatlamış gördüm sizleri! Hem dersleri hem de sosyal çalışmaları beraber götürelim, beyler bayanlar!
Zaten siz son güne çalışmayı bırakmazsınız, di mi? Çok tatlısınız (::)

Programın detaylarını öğrenmek için web sayfamıza baktım:
www.yildiz.edu. tr
http://www.kulupler .yildiz.edu. tr/
http://www.kulupler .yildiz.edu. tr/index. php?a=4
İşletme Kulubü'nün bu duyurusu aktif değil ve herhangi bir iletişim adresi de koymamışlar, sorunu iletelim... Oktay Hoca ve pek çok değerli kişi geliyor ve bunu duyurmuyorlar. Mutlaka Yıldız yerleşkemizde posterleri vardır... Çar. göreceğim ve de araştıracağım...

Neyse, az kaldı. Eleştireceğime bir yüksek lisans öğrencisi olarak kendim bir öğrenci kulübü kurup, örnek olacağım, olacağız inşallah! Çünkü HEPİNİZ YILDIZLI YILDIZLARSINIZ :) Beyin takımını şubatta oluşturup, hemen eyleme geçeceğim. Kulüp başkanı olarak en çok ben çalışacağım ama sizlerin desteğiyle IN-NOVA-TION yapacağız! VADAAA!
http://aylinyavas. blogspot. com/2006/ 12/yaam-mesajim. html
YAŞAM MESAJI'mı okuyun, yaşam enerjiniz artsın!
SİZİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM!


(SAĞ OL FENER-Lİ-BAHÇELİ SENACIĞIM, ÇOK TATLISIN PRENSESİM:)

Yarın salı yüksek lisansta final sunumum var, okulda değilim; Çar. y. lisanstan sonra da Beşiktaş'a roketliyorum. Ah, Zeybek takımına katılmayanlar! Çok şey kaçırıyorsunuz.. Çar. 17:00-19:00 Barak oynuyorum. Dış dinamikler çok değişken, bir aksilik çıkmazsa, Oktay Hoca'ya yetişeceğim. İki saat zıpladıktn sonra, inş biraz ayaklarım yere basar :) :)

Oktay Hoca, Amerika'ya gidiyor ve Nisan'a TR'ye dönecek, onu yakaladınız, yakaladınız! Yoksa Adios dersiniz :) Muhtemelen o gece de çok yoğun olacaktır ama kitap imzalatmak isterseniz & koş-an ben-i görürseniz, yakalayın :) Eşi Dilek Hanım çok şeker bir hanımefendi, ondan yardım isterim canlarım :) BU DUYURUYU DUYANLAR DUYMAYANLARA İLETSİN! MSN'E DE SÜREKLİ NOT YAZIYRM; ORADAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Son olarak tekrarlıyorum: Lütfen yüz yüze iletişim kuralım, sorularınızı ben-a sorun:).
BAŞTA MSN, SMS OLMAK ÜZERE SANAL İLETİŞİMİN SAĞLIKLI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM! ÖZELLİKLE C-15: HAFTALIK PROGRAMIM SİZDE VAR. AYRICA CEP TEL. NUMARALARIMI DA BİLİYORSUNUZ. BEŞ GÜN DE DAVUTPAŞA'DAYIM :)
MSN'İ YÜKSEK LİSANS ARKADAŞLARIMLA ORTAK ÖDEV YAPMAK ÜZERE KULLANIYRM, YAKLAŞIK 200 KİŞİ MHB DEDİĞİ ANDA BİLE VAY HALİME :(

Per.: SUNUMLARINIZ VAR! HEPİNİZ ÇOK BAŞARILI OLACAKSINIZ! BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAKSINIZ! YETER Kİ KENDİNİZE İNANIN! SİZ KENDİNİZE İNANMAZSANIZ, KİMSE SİZE İNANMAZ DOSTLARIM!

DEĞERLİ CEMİL, SELMAN VE YAKUP BU GECE NOTLARINIZI SMS OLARAK SİZE BİLDİRECEĞİM!

DAHA AZ UYUMAK, DAHA ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ! ROKETLEYELİM!

SEVGİYLE KALIN!

Ay-lin:) 22:31, 08.01.2007

















C-5'E YILBAŞI PARTİSİ: HEP DERS OLMAZ, DERSTEN SONRA PARTİ YAPIP, DANS EDELİM DEDİM :)

C-5: (SOLDAN SAĞA) AYHAN, ABDULLAH, SEZGİ, DİLEK, İREM, SEDA, SEMA, AY-LİN:) HOCA, NAMIK, SEV-CAN:) HOCA, TAM-ER:) HOCA, AKSA, BİLAL, KEREM;
(ÖNDEKİLER)-TURUNCULU- İBRAHİM, İLKER, AHMET, YALÇIN


















SEVEN İNSAN, SEVDİĞİNE PASTA YAPARMIŞ:
BU DA AY-LİN:)'DEN
C-5'İNE :)

















İLKER VE AHMET HAM YAPARKEN :) ÇOK MU BEĞENDİNİZ PASTA MI?
BEN YİNE SİZE PASTA YAPARIM CANLARIM :)

Elveda YTÜ ve İstanbul, merhaba BANÜ ve Bandırma!

                                                   Yaklaşık 15 yıl  #ARGEdeLiderYTÜ ’de (ve bir yıl dünyanın en saygın üniversitelerinden Co...