16 Kasım 2007 Cuma

C-9'un Dikkatine!


Sevgili Arkadaşlar;

19 Kasım Pazartesi gününe kelimelerin birinci ünitesini tamamlayıp getireceksiniz (Vocabulary Pack, File-1). Birinci blok dersten sonra (10:30) Abdülkadir ve Ethem pack’leri toplayıp, ofisim A-310’a getirecektir. Bu saatten sonra gelen ödevleri kabul etmiyorum. Kendinizin gelememesi durumunda bir arkadaşınızla pack’inizi ulaştınız lütfen!

En arkadaki kelimeler ‘English File Elementary’ kitaba ait. Onun konulmasının nedeni, öğrencilerin elementary kitaptaki kelimeleri de görüp, çalışmalarıdır. Proje için o bölümden sorumlu değilsiniz, o bölümü istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Proje için sorumlu olduğunuz bölüm, kitabın başındaki ‘Pre-int. English File’a ait bölümlerdir.

Onları kontrol edip, Perşembe geri vereceğim ve siz de hafta sonu diğer üniteyi yapmış olarak yine bana Pazartesi vereceksiniz.

Ayrıca elinizde bulunan tüm ders gereçlerini HER GÜN düzenli yapmanızı hatırlatmak istiyorum (workbook, worksheets, handouts, etc.).

Kelimenin kitapta geçen anlamını (sözlükteki tüm anlamlarını yazmayınız), sözcük türünü ve sözlükten bir örnek cümleyi İngilizce-İngilizce sözlüklerinizden yazacaksınız. Henüz sözlük almadıysanız, Longman , Oxford, Macmillan ya da kendi beğendiğiniz bir sözlük edinebilirsiniz.

Puanlama:

1) Vocabulary pack: 50 puan olarak hesaplanacak. Toplam dokuz ünite var. Her bir üniteye 5 puan verilecek.
2) 9. ünite, 10 puan olarak değerlendirecek. Bu 10 puanın 5 puanı, 9. ünitenin değerlendirilmesi, diğer 5 puan ise benim tüm pack hakkındaki genel değerlendirmem olacaktır.
3) Projenin kalan 50 puanı ise 25+25 iki kelime halkası (vocabulary circle) olarak verilecektir. Kelime halkası, sınıfta yapılan bir aktivitedir.

Başarılar diliyorum.

Ay-lin:), 17:37

Elveda YTÜ ve İstanbul, merhaba BANÜ ve Bandırma!

                                                   Yaklaşık 15 yıl  #ARGEdeLiderYTÜ ’de (ve bir yıl dünyanın en saygın üniversitelerinden Co...