2 Aralık 2008 Salı

Genç Bakış YTÜ Oditoryumu'nda!

Genç Bakış YTÜ Oditoryumunda
02-12-2008 Sali, Basın Tanıtım ve Halkla İletişim

Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programı, 3 Aralık 2008 Çarşamba gecesi Yıldız Kampüs oditoryumundan canlı yayın yapacak. Güncel konuların tartışıldığı programın konuğu Mehmet Ali Birand. 23.45'te başlayacak programa tüm Yıldız Teknik Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri davetlidir. Program bitiminde servis sağlanacaktır.

Üniversitelerde Yabancı Dil Eğitimi Kongresi

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü olarak 26-27 Kasım 2008 tarihlerinde, Bölümü'n 75. kuruluş yılını kutlamak amacıyla “Üniversitelerde Yabancı Dil Öğretimi” konulu bir kongre düzenlendi. Bu etkinlik çerçevesinde, bir yandan üniversite düzeyinde yabancı dil hazırlık eğitiminin durumu, sorunları ve çözüm önerileri, bir yandan da mesleki yabancı dil eğitimi tartışıldı.
Öncelikle İstanbul ilinde zorunlu ya da isteğe bağlı yabancı dil hazırlık programlarını yürüten ve mesleki yabancı dil eğitimi veren devlet üniversitelerinin yöneticileri ve öğretim elemanlarına ulaşmayı amaçlamalarının nedeni, bu ilk toplantıyla ileride gerekirse daha geniş çaplı tartışılabilecek konuları küçük ölçekte ele almaktı....

(Yazının devamı eklenecektir)

Ay-lin:)

Elveda YTÜ ve İstanbul, merhaba BANÜ ve Bandırma!

                                                   Yaklaşık 15 yıl  #ARGEdeLiderYTÜ ’de (ve bir yıl dünyanın en saygın üniversitelerinden Co...