17 Mayıs 2010 Pazartesi

Baklavam sicaktir dostlar :) Aksam veda eglenceme bekliyorum :)

Insan gurbette kalinca, cani borek, baklava, vs. cekmeye basliyor. Bir de isin icine Turk mutfagini tanitmak da girince insan kendini mutfakta buluyor :) Adana kebabi, Antep kisiri, vs derken, simdi de ilk baklava denememi yaptim. Firindan cikti, sicak sicak aksami bekliyor. Benden yapmasi, siz sevdiklerimden ve bilhassa canim ogrencilerimden de yemesi :) Afiyet olsun! Ay-lin:) 

Dunya`nin en basarili ud virtuozu sayilan Ara Dinkjian :) ve Sezen Aksu

Allah`in 99 Ismi



Harika bir gunden sonra, uyumadan sahip oldugum en buyuk ask Allah`i dusunurken, O`nun 99 ismini calistim yine. 

Bebeklerin gulumsemesinden, kafama findik atan sincaplara, inanilmaz guzel bir SEVGI dunyasinda INSAN olarak yasamayi hakketmek icin daha cok calismaliyim dedim. 

Dilerim gunbegun daha cok okurum, okuturum, ogrenirim, ogretirim ve hergun daha iyi, daha cok seven bir INSAN olmayi basarabilirim.. Asagidaki baglantida da Esma`ul Husna`yi calismak icin buldugum ve begendigim bir site var. 

Daha cok Oku!`mak ve SEV!`mek dilegiyle, yeni bir gunde bulusmak uzere! 

Allah rahatlik versin. 

Sevgiler, Ay-lin:)

Elveda YTÜ ve İstanbul, merhaba BANÜ ve Bandırma!

                                                   Yaklaşık 15 yıl  #ARGEdeLiderYTÜ ’de (ve bir yıl dünyanın en saygın üniversitelerinden Co...