17 Mayıs 2010 Pazartesi

Baklavam sicaktir dostlar :) Aksam veda eglenceme bekliyorum :)

Insan gurbette kalinca, cani borek, baklava, vs. cekmeye basliyor. Bir de isin icine Turk mutfagini tanitmak da girince insan kendini mutfakta buluyor :) Adana kebabi, Antep kisiri, vs derken, simdi de ilk baklava denememi yaptim. Firindan cikti, sicak sicak aksami bekliyor. Benden yapmasi, siz sevdiklerimden ve bilhassa canim ogrencilerimden de yemesi :) Afiyet olsun! Ay-lin:) 

1 yorum:

www.modaduygusu.com dedi ki...

çok nefis gorunuyor

Elveda YTÜ ve İstanbul, merhaba BANÜ ve Bandırma!

                                                   Yaklaşık 15 yıl  #ARGEdeLiderYTÜ ’de (ve bir yıl dünyanın en saygın üniversitelerinden Co...